Кошик
75 відгуків
promo_banner
+380 (63) 079-79-80
𝐍𝐚𝐯𝐞𝐞𝐧•𝐁𝐌•𝐀𝐮𝐝𝐢𝐨
Кошик

Рис 5 кг Pashudi Basmati

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 3800 грн

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: rice
Рис 5 кг Pashudi Basmati
Рис 5 кг Pashudi BasmatiВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (63) 079-79-80
Оптовая продажа
+380 (63) 079-79-80
Оптовая продажа

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Рис басматі – що це таке Цей сорт крупи, вирощеної в Пенджабі, відрізняється від звичайного довгозернистого рису не тільки трохи жовтуватим кольором, злегка вловимим запахом, що нагадує горіх або попкорн, але й розмірами: при варінні крупа стає довшим мінімум в 1,5 рази. Якщо вирішили приготувати індійський рис басматі на своїй кухні, то обов'язково розгляньте прикріплене фото і запам'ятайте, яким повинен бути справжній рис.

  • У даного виду крупи є маса переваг і корисних властивостей, і вона практично не має протипоказань до вживання. Отже, користь і шкоду рису басматі: Рис багатий клітковиною, фолієвою кислотою, амінокислотами, але при цьому в складі міститься мінімум натрію, і зовсім немає холестерину.
  • Нешліфований басматі рекомендують вживати людям, що страждають зайвою вагою.
  • Басматі – найкраща крупа, тому що вона має низький глікемічний індекс.
  • Це говорить про те, що енергія в організмі людини буде виділятися повільніше, тому рівень з часом стане більш збалансованим.
  • Що стосується шкідливих властивостей, то цей вид рису їх не має. Єдине, не варто давати басматі дітям до 3-х років і до мінімуму скоротити кількість в раціоні людям, що страждають запорами, кольками або ожирінням.

 

Плов з баранячих реберець з кумином і м'ятою

 

Інгредієнти
5 коробочок зеленого кардамону
5 бутонів гвоздики
4 палички кориці по 5 сантиметрів
3 головки нарізаного лука
6 г чорного перцю
200 р вершкового або олії
4 г насіння куміна
3 р гарам масалов
600 г пакистанського рису басматі, промитого, замоченого у воді на 30 хвилин
1 кг баранячих реберець
Зробіть пасту з наступних компонентів
25 г імбирною і часниковою пасти
36 г зеленого перцю чилі меленого
8 г зеленого меленого коріандру
4 г листя м'яти
Приготування
Відваріть реберця в 5 чашках води із зеленим кардамоном, гвоздикою, корицею, чорним перцем і сіллю за смаком. Коли реберця стануть готовими відкладіть їх в сторону, попередньо злив розсіл в окремий посуд.
2. Розігрійте масло на повільному вогні. Додайте насіння куміна і обсмажте протягом декількох секунд. Збільште вогонь і додайте цибулю, смажте до золотистого кольору. Додайте гарам масалу і приготовлену заздалегідь пасту, добре перемішайте, смажте до тих пір, поки вода не випарується.
3. Додайте реберця і кілька ложок води обсмажте кілька хвилин. Додайте бульйон доведений теплою водою до 5 1/2 чашок. Збільште вогонь і додайте рис. Гарненько перемішайте. Зменшіть вогонь і варіть до тих пір, поки бульйон не вбереться в рис.

Рис басматі – що це таке Цей сорт крупи, вирощеної в Пенджабі, відрізняється від звичайного довгозернистого рису не тільки трохи жовтуватим кольором, злегка вловимим запахом, що нагадує горіх або попкорн, але й розмірами: при варінні крупа стає довшим мінімум в 1,5 рази. Якщо вирішили приготувати індійський рис басматі на своїй кухні, то обов'язково розгляньте прикріплене фото і запам'ятайте, яким повинен бути справжній рис.басматі
Джерело: https://sovets.net/9445-ris-basmati.html
басматі
Джерело: https://sovets.net/9445-ris-basmati.html
басматі
Джерело: https://sovets.net/9445-ris-basmati.html
Рис басматі – що це таке Цей сорт крупи, вирощеної в Пенджабі, відрізняється від звичайного довгозернистого рису не тільки трохи жовтуватим кольором, злегка вловимим запахом, що нагадує горіх або попкорн, але й розмірами: при варінні крупа стає довшим мінімум в 1,5 рази. Якщо вирішили приготувати індійський рис басматі на своїй кухні, то обов'язково розгляньте прикріплене фото і запам'ятайте, яким повинен бути справжній рис.
Джерело: https://sovets.net/9445-ris-basmati.html
Рис басматі – що це таке Цей сорт крупи, вирощеної в Пенджабі, відрізняється від звичайного довгозернистого рису не тільки трохи жовтуватим кольором, злегка вловимим запахом, що нагадує горіх або попкорн, але й розмірами: при варінні крупа стає довшим мінімум в 1,5 рази. Якщо вирішили приготувати індійський рис басматі на своїй кухні, то обов'язково розгляньте прикріплене фото і запам'ятайте, яким повинен бути справжній рис. Статті по темі Якою рис брати для плову Фрикадельки з фаршу з рисом Рисова вода як приготувати Рис басматі – користь і шкоду У даного виду крупи є маса переваг і корисних св
Джерело: https://sovets.net/9445-ris-basmati.html
басматі
Джерело: https://sovets.net/9445-ris-basmati.html


* зовнішній вигляд товару може відрізнятися від представленого на фото
* торг доречний! будемо раді співпраці!

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner